Header Bar

LOVE FOR NATURE

Η εταιρία

Η σειρά προϊόντων Velvet – Love for Nature δημιουργήθηκε για να μετατρέψει τη φυσική περιποίηση των μαλλιών, του σώματος και του προσώπου σε μια απολαυστική εμπειρία εμπνευσμένη από τη φύση! Χρησιμοποιήθηκαν φυσικά εκχυλίσματα, έλαια και αποστάγματα από φυτά της Μεσογείου για να προσφέρουν όλες τις πολύτιμες ενυδατικές, μαλακτικές, αντιοξειδωτικές, καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές, προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητές τους και να δημιουργηθούν προϊόντα με υψηλό ποσοστό φυσικότητας τα οποία παράλληλα είναι αποτελεσματικά και ευχάριστα στη χρήση, με φρέσκα, δροσερά αρώματα και βελούδινη, μεταξένια υφή. Όλη η αγάπη για τη φύση σε μια σειρά προϊόντων που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των φυσικών καλλυντικών!

01

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην περιποίηση δέρματος και την ενυδάτωση, η εταιρεία NILO δημιούργησε και σας παρουσιάζει τη νέα σειρά φυσικών καλλυντικών προϊόντων Velvet – Love for Nature!

Το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου αποτελεί ένα από τα ζωτικότερα τμήματα της οργάνωσης της εταιρείας, καθώς με την εφαρμογή πλήρως επιστημονικών μεθόδων ελέγχου και παρακολούθησης της παραγωγικής διαδικασίας, από το στάδιο της παραλαβής των πρώτων υλών,

μέχρι και την αποθήκευση των έτοιμων προϊόντων, εξασφαλίζει την ανιχνευσιμότητα και την απαιτούμενη ποιότητα στα παραγόμενα είδη.

02

Πολιτική Περιβαλλοντικής διαχείρισης

Η εταιρεία NILO – Δ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε. έχοντας πλήρη συνείδηση της βαρύτητας των υπηρεσιών της, τόσο σε σχέση με τις επιχειρήσεις-πελάτες της, όσο και σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο, δεσμεύεται να τηρεί απαρέγκλιτα την κείμενη εθνική και κοινοτική νομοθεσία, να ενημερώνεται και να εκσυγχρονίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τεχνικής, να βελτιώνει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, μέσω της βελτίωσης των διαδικασιών και μεθόδων παροχής υπηρεσιών που ακολουθεί.

Για τον σκοπό αυτό η επιχείρηση καθιέρωσε και τηρεί σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO14001, που αφορά όλες τις διεργασίες και διαδικασίες της, και στο πλαίσιο εφαρμογής του οποίου:

Ελέγχει και αντιμετωπίζει τις περιβαλλοντικές πλευρές της δραστηριότητάς της, προσδιορίζει ενέργειες/προγράμματα, με στόχο την βέλτιστη περιβαλλοντική της συμπεριφορά, μεριμνώντας ώστε να ελαχιστοποιούνται – εξαλείφονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον που ενδεχομένως δημιουργούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δεσμεύεται στην λήψη, παρακολούθηση και βελτίωση των περιβαλλοντικών μέτρων που έχει καθιερώσει παρακολουθεί και καθορίζει ετήσιους στόχους για όλα τα μετρήσιμα μεγέθη που αφορούν την περιβαλλοντική της συμπεριφορά.

Καταγράφει και αξιολογεί την αποδοχή και ανταπόκριση των πελατών και των συνεργατών από την εφαρμογή του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ελέγχει την εφαρμογή και αποτελεσματικότητα των διαδικασιών.

Εξασφαλίζει τεχνολογικά άρτιο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας στο προσωπικό της επιχείρησης.

Υλοποιεί προγράμματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης όλων των στελεχών της, με έμφαση στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και σε θέματα Υγείας και ασφάλειας.

Η εταιρεία δεσμεύεται για την εφαρμογή της Πολιτικής της, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι είναι γνωστή και κατανοητή σε όλα τα επίπεδα και εφαρμόζεται από τους συνεργάτες της, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για την υλοποίησή της.

Το ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από χημικούς μηχανικούς, χημικούς και εξειδικευμένα στελέχη σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού, της οργάνωσης της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων και υπηρεσιών.

Η πολυετής εμπειρία και η άρτια κατάρτισή τους συντελούν στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό έργων, στο σωστό χρονικό προγραμματισμό, στην κατάλληλη μέριμνα για την τήρηση των προδιαγραφών και τη διεξαγωγή του ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα πάντα με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

03

Ανθρώπινο δυναμικό

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία NILO ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών.
Έκτοτε, στη διάρκεια μιας 42ετούς πορείας συνεχούς παρουσίας στην αγορά, έχει να επιδείξει σημαντικότατη ανοδική εξέλιξη σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας . Σήμερα διαθέτει δύο παραγωγικές μονάδες – στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο.

Η παραγωγική διαδικασία συντελείται σε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και αυτοματοποιημένες γραμμές συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με το άρτια εξοπλισμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζουν την σταθερά άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα το κύκλωμα παραγωγής και συσκευασίας περιλαμβάνει:

πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής από την παραλαβή και αποθήκευση των πρώτων υλών, μέχρι την παλετοποίηση των έτοιμων προϊόντων.

υπεραυτόματες γραμμές εμφιάλωσης, με προγράμματα παραγωγής ρυθμιζόμενα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές

ρομποτικής τεχνολογίας συστήματα συσκευασίας, κιβωτιοποίησης και παλετοποίησης, ρυθμιζόμενα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές

04

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ακολουθήστε μας
Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας στα social networks, για να παρακολουθείτε τα νέα μας!